Featured Products
Sort by
Show result

☑ Reviewed and approved by scholars – very important
☑ Comes with references from the Quran
☑ To facilitate teaching Muslim children about prophets in Islam. We already summarised the stories for your children to remember easily, for example:

• Prophet Nuh – ark
• Prophet Salih – camel
• Prophet Muhammad – Quran
• Prophet Sulaiman – ant and many more!
.

RM59.00

This book facilitates your children to learn about Islam in a fun way! Let’s see what our young muslims could learn:

1. Pillars of Islam
2. Pillars of Iman
3. Prayer times
4. Steps of wudhu
5. Islamic months (hijri months)
6. The prophets
7. Prophet Muhammad’s companions
8. Three important mosques in Islam
9. Alif ba ta
10. Arabic number

RM29.00

Let’s introduce our baby about the prophets in Islam. Is it too early, mommies?

Babies’ brains are like sponges ya. Don’t be surprised when your baby would tell you simple prophet stories after 4 years! laugh their brain are absorbing everything going on around them. Plus, the book is interactive, MashaAllah!

Why this book is so special?

- it has simple prophet stories
- big and beautiful illustrations
- made of non toxic paper (food grade material)
- comes with puzzle to help in hand-and-eye coordination
- suitable from newborn to 2 y.o

Material : Board Book
Page : 12 pages
Size : 16.5cm x 16.5cm x 1cm
Price : RM45

RM45.00

From the publisher of The First Islamic Busy Book in Malaysia (Little Muslim Busy Book)

Now we bring you our second book entitled MY PROPHET MUHAMMAD BUSY BOOK. Alhamdulillah! ❤

 

RM59.00
  • Encourage your children to fast, pray and do good deeds during this holy month.
  • By sticking the stickers, it will facilitate your children to see what they have done throughout the day and see their improvement day by day.
  • Playing with stickers requires careful handling and helps to increase focus!
RM24.00
RM30.00

Why does it important to tell our children about Prophet Yusuf?

Because he had gone through a tough and challenging childhood, but yet he managed to be one of the leaders in Egypt, masha-Allah!

Let our children discover how Prophet Yusuf dealt with hardship so that they know that Allah is testing each one of His slaves, but who bear with patience and have faith in Allah, are those who succeed.

Lessons children will learn from Prophet Yusuf story:

1. Patience – waited for a long time to meet his father, only be reunited when he was an adult

2. Faith – he preferred to be in jail rather than committing sins

3. Forgiveness – he forgave his brothers for their misdeeds towards him

4. Resilience – with every hardship he had, he continued to stay on the right path

5. Self-awareness – he knew his strength and weakness

There are THREE activities:
1. Solving the puzzle
– Increase thinking skills
– Increase fine motor skills

2. Solving a maze
– Develop problem-solving skills
– Increase focus

3. Playing with clay
– Develop creativity and imagination
– Strengthen fingers that will help in writing skills development

RM69.00

“PUT YOUR DIRTY CLOTHES IN LAUNDRY BASKET, HANG TOWEL AFTER SHOWER, GO SOLAT!!” repeat this everyday. So tiring, isn’t it? Especially during this hard time; MCO, pdpr etc. We heard you mommies sad

.

Mommies sometimes got mad because we need to repeat the same thing again and again, everyday laugh

.

How about we challenge our children to do right things for 21 straight days because Dr Maxwell discovered that things we continuously do for 21 days (minimum) without fail should have become a routine! smiley

.

Introducing new book by @bebecucu.publication; 21 DAYS TO BE AWESOME! We hope this book could help muslim children to be more discipline, in shaa Allah

See video here #21daystobeawesomebebecucu

RM29.00
  • Suitable for 2 years old and above
  • Comes with perfect illustration for your little ones to understand (despite they are unable to read yet )
  • Waterproof so mommies can place in your bathroom .


 

RM5.00

Buku 1: 3 Kertas, 3 Krayon, 3 Pensel Warna

Sinopsis :
Kenapa anak orang pandai, anak saya tak pandai? Anak saya ketagih gadget, apa saya nak buat? kenapa anak orang lain baik, anak saya pula degil? Jadi, saya sediakan semua jawapannya berdasarkan pengalaman saya membesarkan anak saya, Ashraf Haikal. Dan antara penyelesaian untuk soalan ini, hanya semudah 3 kertas, 3 krayon dan 3 pensel warna.
.
Buku 2: Why So Serious, Parents?

Sinopsis :
Semua benda pun nak marah.
Cuba tarik nafas, hembusss….
Kita jarang selami jiwa anak-anak. Walaupun dulu semasa bergelar anak, kita juga impikan ibu bapa yang memahami. Kan?
Why so serious, parents?
Jom pasang matlamat untuk sentiasa jadi nombor satu dalam hati anak-anak. Jadi orang pertama yang anak-anak dambakan dalam apa jua situasi.
Sementara mereka masih mahu memandang wajah kita.
Sementara masih kedengaran suara-suara comel mereka memanggil-manggil kita.
Sementara mereka masih sudi peluk cium kita seikhlasnya.
Dan sementara semuanya masih belum terlambat.
Why so serious, parents?
Let’s try to put a smile on our face everyday, and be the funniest, the happiest and the proudest parents to our children.
 .
Buku 3: Parents, Welcome To My World

Sinopsis :
Mari kita terjun ke dalam dunia anak-anak.
Selami perasaan mereka.
Dengar luahan mereka.
Kerana kita mahu menjadi pendengar nombor satu anak-anak kita, sebelum ‘takhta’ itu diambil oleh orang lain yang entah siapa-siapa.
Walau senaif-naif soalan anak bertanya, “Mama, are you okay?” Jawablah sekurang-kurangnya dengan senyuman. Kerana anak-anak yang kita sangka polos dan tin kosong itu, adalah lampu suluh yang akan membuka jalan untuk kita terus melangkah dalam dunia keibubapaan.
.
Buku 4: How's Your Day So Far?

Mengandungi 123 quotes oleh Adlil Rajiah.
Mempunyai 127 halaman berwarna-warni.

Sinopsis :
Kita stress bukan sebab hidup kita tak terurus,
tapi sebab kita lupa,
yang menguruskan hidup ini bukan kita,
tapi Tuhan.
Dan betapa kita pasti ada Tuhan yang sentiasa memerhatikan kita dengan penuh kasih sayang.

RM179.00

We bring you best selling book in the market 
.
Muhammad Rasul Terakhir:
- Dalam Bahasa Melayu
- Khas buat mereka yang ingin mengenali dan mencintai Baginda Rasulullah SAW
- Sesuai untuk dijadikan hadiah buat ibu, adik-beradik & kawan-kawan

Click #mrtbebecucu to watch video.

RM80.00

Dan dalam buku ni bincangkan isu-isu yang penting, contoh mcm mana nak jawab kenapa mama tak puasa (sebab period), kenal cara belajar anak yang sesuai (ada anak yg visual, means cepat faham kalau kita tunjuk gambar. Ada anak kinesthetic, means cepat belajar kalau ada aktiviti yang bergerak dan banyak lagi. Kita kena kenal anak kita tau, baru lah tau teknik mana yang sesuai utk senang anak-anak kita faham & dapat tackle anak)
.
Point-point untuk explain tentang kentut pun ada cheeky highly recommended to get one copy ya mommies
.
Total ada 354 pages ya mommies. Macam-macam ilmu kita dapat in shaa Allah
.

Click #pwtmwbebecucu to watch video

RM45.00

- Material : memory foam (super soft and thick!)
- Exclusive design (dome shape)
- Comes in 5 designs (Medina, Dhaifah, Eiman, Safa, Rayyan)
.
Size 110cm x 60cm
.
Introductory Price : RM95, normal price RM129

RM95.00
RM129.00

- Material : memory foam (super soft and thick!)
- Exclusive design (dome shape)
- Comes in 5 designs (Medina, Dhaifah, Eiman, Safa, Rayyan)
.
Size 110cm x 60cm
.
Introductory Price : RM95, normal price RM129

RM95.00
RM129.00



Matchy-matchy with your children yay!
.
Material:
Memory foam (very thick and soft)
Anti slip
.
Size: 130cm x 65cm x 1.5cm (adult size)

RM109.00
RM119.00



Matchy-matchy with your children yay!
.
Material:
Memory foam (very thick and soft)
Anti slip
.
Size: 130cm x 65cm x 1.5cm (adult size)

RM109.00
RM119.00