Must Read
Must Read
Sort by
Show result

Buku 1: 3 Kertas, 3 Krayon, 3 Pensel Warna

Sinopsis :
Kenapa anak orang pandai, anak saya tak pandai? Anak saya ketagih gadget, apa saya nak buat? kenapa anak orang lain baik, anak saya pula degil? Jadi, saya sediakan semua jawapannya berdasarkan pengalaman saya membesarkan anak saya, Ashraf Haikal. Dan antara penyelesaian untuk soalan ini, hanya semudah 3 kertas, 3 krayon dan 3 pensel warna.
.
Buku 2: Why So Serious, Parents?

Sinopsis :
Semua benda pun nak marah.
Cuba tarik nafas, hembusss….
Kita jarang selami jiwa anak-anak. Walaupun dulu semasa bergelar anak, kita juga impikan ibu bapa yang memahami. Kan?
Why so serious, parents?
Jom pasang matlamat untuk sentiasa jadi nombor satu dalam hati anak-anak. Jadi orang pertama yang anak-anak dambakan dalam apa jua situasi.
Sementara mereka masih mahu memandang wajah kita.
Sementara masih kedengaran suara-suara comel mereka memanggil-manggil kita.
Sementara mereka masih sudi peluk cium kita seikhlasnya.
Dan sementara semuanya masih belum terlambat.
Why so serious, parents?
Let’s try to put a smile on our face everyday, and be the funniest, the happiest and the proudest parents to our children.
 .
Buku 3: Parents, Welcome To My World

Sinopsis :
Mari kita terjun ke dalam dunia anak-anak.
Selami perasaan mereka.
Dengar luahan mereka.
Kerana kita mahu menjadi pendengar nombor satu anak-anak kita, sebelum ‘takhta’ itu diambil oleh orang lain yang entah siapa-siapa.
Walau senaif-naif soalan anak bertanya, “Mama, are you okay?” Jawablah sekurang-kurangnya dengan senyuman. Kerana anak-anak yang kita sangka polos dan tin kosong itu, adalah lampu suluh yang akan membuka jalan untuk kita terus melangkah dalam dunia keibubapaan.
.
Buku 4: How's Your Day So Far?

Mengandungi 123 quotes oleh Adlil Rajiah.
Mempunyai 127 halaman berwarna-warni.

Sinopsis :
Kita stress bukan sebab hidup kita tak terurus,
tapi sebab kita lupa,
yang menguruskan hidup ini bukan kita,
tapi Tuhan.
Dan betapa kita pasti ada Tuhan yang sentiasa memerhatikan kita dengan penuh kasih sayang.

RM179.00

Buku ini harus dimiliki oleh seluruh umat Islam yang merindui, mencintai dan mengharapkan syafaat Baginda. Buku ini adalah sebahagian kecil usaha untuk kita sama-sama mengenal dan terus kekal rasa cinta kita kepada Rasulullah SAW heart

Click #biografiagungrasulullahbebecucu to watch video.

RM38.00

Pembacaan yang menarik untuk parents. Senang untuk explain pada anak-anak bila kita sudah persiapkan diri kita dgn ilmu-ilmu menarik macam ni

Click #faktasaintifiksurahyasinbebecucu to watch video.

RM25.00

Kaedah-kaedah yang diketengahkan dalam buku ini bukan sahaja khusus buat para guru. Namun, ia juga boleh dipraktikkan oleh ibu bapa dalam mendidik anak-anak di rumah heart

RM20.00

We bring you best selling book in the market 
.
Muhammad Rasul Terakhir:
- Dalam Bahasa Melayu
- Khas buat mereka yang ingin mengenali dan mencintai Baginda Rasulullah SAW
- Sesuai untuk dijadikan hadiah buat ibu, adik-beradik & kawan-kawan

Click #mrtbebecucu to watch video.

RM80.00